De kerstafdeling van Groencentrum Hoogeveen is geopend!

Bent u al klaar om uw huis om te toveren in de betoverende sfeer van kerst. De dagen worden korter, de temperaturen dalen en langzaam verlangen we weer naar de gezelligheid van Kerstmis in huis. Wat is een betere manier om deze feestelijke periode te omarmen dan met een bezoek aan de kerstafdeling van Groencentrum Hoogeveen? Bezoek ons groencentrum en haal alles voor een sprankelende kerst in huis. Wacht niet te lang. Nu heeft u nog volop keuze. Bij Groencentrum Hoogeveen vindt u prachtige decoraties en sfeervolle verlichting. Of u nu op zoek bent naar een sprankelende kunstkerstboom, betoverende kerstverlichting, of unieke kerstversieringen, u vindt zeker wat uw hartje begeert.

Bekijk openingstijden


 

Kunstkerstbomen in alle soorten en maten

Stap binnen in een wereld van magie en bewonder de uitgebreide collectie kunstkerstbomen bij Groencentrum Hoogeveen. Van traditionele groene bomen tot moderne witte exemplaren, elke boom straalt een unieke charme uit. Of u nu een compacte boom voor een knus appartement zoekt of een imposante eyecatcher voor uw woonkamer, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Kunstkerstbomen - Groencentrum Hoogeveen

Kerstverlichting voor binnen en buiten

Breng uw huis tot leven met de sprankelende kerstverlichting van Groencentrum Hoogeveen. Van sfeervolle binnenverlichting tot duurzame buitenverlichting die uw tuin in een winters paradijs verandert, het assortiment is ontworpen om aan al uw verlichtingsbehoeften te voldoen. Kent u de populaire Fairybell al? Hang de verlichting op aan een vlaggenmast en aanschouw hoe de verlichting 's avonds de vorm van een kerstboom aanneemt. Net echt en sowieso super opvallend. Laat uw huis en tuin stralen en creëer een warme en uitnodigende sfeer voor vrienden en familie.

Kerstversiering: van winters tot sprookjesachtig

Maak van uw huis een winterwonderland met de prachtige kerstversieringen verkrijgbaar bij Groencentrum Hoogeveen. Van klassieke kerstballen tot glinsterende slingers en stijlvolle tafeldecoraties, elke hoek van uw huis kan worden omgetoverd tot een feestelijk kunstwerk. Ontdek de nieuwste trends en geef uw kerstdecor een frisse en eigentijdse uitstraling. Bekijk ons aanbod aan kerstmannen, kerstbomen, rendieren, gnooms en engeltjes.

Kerstversiering - Groencentrum Hoogeveen

Echte kerstbomen vanaf eind november verkrijgbaar

Voor de liefhebbers van de traditionele charme van echte kerstbomen biedt Groencentrum Hoogeveen een ruime keuze aan groene dennebomen. Versier uw huis met de heerlijke geur van dennennaalden en geniet van de authentieke kerstsfeer die alleen een echte boom kan brengen. Vanaf eind november zijn deze prachtige bomen beschikbaar, klaar om uw huis te verfraaien. Wij hebben onder andere: 

  • Nordmann
  • Servische spar
  • Blauwspar

Vergeet ook vooral de kerstboomstandaard van Star Max niet. Met het handige voetpedaal zet u de boom in een paar 'trappen' vast en kaarsrecht. Het handige waterreservoir zorgt ervoor dat de boom gedurende de hele feestmaanden mooi blijft. Kom vanaf eind november langs en koop de mooiste kerstbomen van Hoogeveen.

Gekke kerstornamenten: van bitterballen tot cupcakes

Voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje humor en eigenzinnigheid, heeft Groencentrum Hoogeveen een collectie gekke kerstornamenten. Van bitterballen tot cupcakes, deze speelse toevoegingen zullen zeker een glimlach op uw gezicht toveren en een lichte toets aan uw kerstversiering geven. Durf anders te zijn en maak van uw kerstboom een unieke blikvanger.

Gekke kerstornamenten - kerstversiering - Groencentrum Hoogeveen

Alles voor een magische kerst bij Groencentrum Hoogeveen

In Groencentrum Hoogeveen vindt u niet alleen een breed scala aan kerstartikelen, maar ook de passie en expertise van het vriendelijke personeel. Of u nu op zoek bent naar inspiratie, advies over het decoreren van uw huis of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, het Groencentrum verwelkomt u met open armen. Dus, breng een bezoek aan Groencentrum Hoogeveen en laat u onderdompelen in de betoverende wereld van kerst. Ontdek de perfecte decoraties die uw huis omtoveren tot een magische plek en beleef een feestelijke start van de mooiste tijd van het jaar.

Bekijk openingstijden

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
kamerplanten

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Hoogeveen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...